Stefans blogg

Hållbar lycka

You never know what sustainable happiness is until you close the door to prejudices, fear, selfishness and hatred and open the door to curiosity, trust, harmony and love


Hållbar harmoni och lycka kommer inte av sig självt.

Att uppnå kortsiktig lycka är enkelt, bli full eller köp en dyr pryl och så vidare. Utmaningen är att uppnå långsiktig lycka/harmoni inre och yttre frid.

Klicka på bilden för större bild om du vill spara eller skriva ut

Kreativitet

 You never know how creative you are... until you stop censoring yourselfEfter att ha jobbat i många år med ledarskapsutveckling, medarbetarskapsutveckling och individutveckling -  är det tydligt att det största hindret i vår utveckling är oss själva. Jag kan inte begära att andra ska tro på mig, om jag inte tror på mig själv.

Vi föds kreativa, sedan begränsas vi av vår uppväxt/omgivning/samhälle/jantelag tills vi själva undertrycker vår inneboende kreativa sida. Kreativiteten finns där vilande och väntar på att du ska befria den - igen.


Klicka på bilden för större bild om du vill spara eller skriva ut

Uppskatta dig själv

You never know how beautiful you are until you believe it from your heart

You are beautiful!


Många vet intellektuellt att dom är värda att älskas som dom är. 

Inte lika många vet det innerst inne.

Det tror jag är vår stora utmaning - att gå från ”Klart jag vet att jag är värd att älskas som jag är” till ”Jag vet innerst inne av hela mitt hjärta att jag är värd att älskas som jag är, ibland kan jag under korta perioder tvivla på det, men jag hittar snabbt tillbaka”. 

Det är när vi älskar oss själva på riktigt som vi är som vackrast!

För hur ska andra kunna älska mig om jag inte gör det själv?Klicka på bilden för större bild om du vill spara eller skriva ut

Att vara stark

You never know how strong you are... until being strong is the only choice you have


Klicka på bilden för större bild om du vill spara eller skriva ut

Frågor?  Ring 070 726 7010 eller maila stefan.gunnarsson@feedbackakademin.se