Feedback och mod

Räddmodig 3R
DCIM\100GOPRO\GOPR0002.

Att få feedback handlar om att få sin självbild omskakad. 

För att klara det behövs lite mod och en del tillit.

Det kan vara tufft - även om det är en motorväg till utveckling. 

När jag är i mästerskapsläge välkomnar jag feedback - både den som ger uppskattning och den som är tänkt att leda till en viktig utveckling.

Om jag är i mästerskapsläge och får obekväm feedback, av någon som exempelvis upplever mig som arrogant så förkastar jag inte det. Jag blir istället nyfiken på vad jag gjorde eller sa, som fick den andra att uppleva mig på det sättet. Det ger mig möjlighet att ta till mig deras upplevelse och att utvecklas!

Ps. Det kan även kräva lite mod, kunskap, fingertoppskänsla och välvilja för att ge feedback som inte är så lätt att höra.


Klicka på bilden för större bild  - om du vill se bättre, spara eller skriva ut

Frågor?  Ring 070 726 7010 eller maila stefan.gunnarsson@feedbackakademin.se