Förlåt mig

FörlåtMigS


Förlåtelse handlar många gånger om att avsluta energiläckage. Ofta ger vi för mycket makt åt andra. Tänk dig att någon säger något till dig och du blir sårad. Du har i detta tillfälle gett den andra makt över dig så du blir sårad. Sedan blir du arg på den andra för att du har gett makt åt den personen - i den bästa av alla världar hade den energin varit bättre att använda till att reflektera över hur det kommer sig att jag blir sårad av den andres ord och hur jag i det ger makt till andre.För mig handlar det här om att ge feedback till sig själv/men även på ett sätt att sätta gränser mot sig själv. För många är det också personlig utveckling att reflektera vilka av dessa områden som är en utmaning för mig.


Se även översättningar av dikten till andra språk. Jag tar tacksamt emot fler översättningar.


Klicka på bilden för att spara/skriva ut.


Frågor?  Ring 070 726 7010 eller maila stefan.gunnarsson@feedbackakademin.se