Ny version av Professionell Feedback V.4.0

Himmel vad kul!

Så kom idag 4:e upplagan av boken Professionell Feedback - Medvetna Mötens Magi fredagen den 26 april.

Feedback bokomslag V4.01:a och 2:a upplagan trycktes i totalt 5000 exemplar. 3:e i 3000 exemplar i maj förra året och den tog slut på 11 månader. Känns otroligt kul!
Idag kom det 4000 nya böcker - 4:e upplagan är omstrukturerad och har en hel del nya texter.

Har du en tidigare upplaga kan du skicka in den tillsammans med ett frankerat returkuvert och ett visitkort så får du den nya boken gratis.

För dig som inte har boken kan du beställa den på Adlibris.com, Bokus,com, i din lokala bokaffär eller på 

http://gunnarssonsforlag.se/bocker/professionell-feedback-medv.html


I fjärde upplagan är det ca 10% som är ändrat, bättre struktur, ännu snyggare design, en hel del ändrat innehåll = så mycket bättre!


För dig som har en tidigare version så kan du som vanligt få en ny bok gratis OM 1 - Du skickar in din gamla bok 2 - tillsammans med ett visitkort 3 - med ett frankerat returkuvert (porto är 24 kr i Sverige). Gratis och gratis förresten... jag får ju ditt visitkort:)

För dig som inte har boken kan du beställa den på Adlibris.com, Bokus,com, i din lokala bokaffär eller på http:/gunnarssonsforlag.se


I boken Professionell feedback – Medvetna Mötens Magi – får du nya infallsvinklar och konkreta tips på hur du kan bli bättre på att både ge, be om och ta emot feed- back. Professionell feedback vänder sig till ledare/medarbetare och belyser hur man genom kommunikationsträning och feedback (återkoppling) på samspelet mellan människor skapar en friskare arbetsplats med bättre stämning och samarbete – och i förlängningen också en mer effektiv, lönsam och framgångsrik verksamhet. Du får även en inblick hur grupper och människor  (du själv och andra) fungerar.


Stefan Gunnarsson


Frågor?  Ring 070 726 7010 eller maila stefan.gunnarsson@feedbackakademin.se