Sluta cirklar

Avsluta


Vi västerlänningar är i allmänhet dåliga på att sluta cirklar…

Vi går omkring med ett tungt bagage med oavslutade situationer. Dessa oavslutade situationer läcker energi när vi tänker på dom eller att vi har en viss obehagskänsla när det är som är oavslutat stör oss i det omedvetna. Man kan se det som en smygpunka där det oavslutade ligger och drar lite energi. Så fort jag tänker på det, till exempel på arbetet, tappar jag fokus från det jag gör just nu. Det tar då tid och energi att komma tillbaka till det man gjorde innan man blev störd av det oavslutade.

Insomnia handlar nästan uteslutande om att vi ligger och tänker på sådant som är oavslutat. Det är inte sällan historiska saker, som man kan göra avslut på, och även vissa saker som man håller på med just nu som då naturligt är oavslutade (iofs ligger man vaken på natten för något som är pågående kan man alltid skriva ner det på en lapp så man slipper oroa sig att man ska glömma det  - så man kan ta tag i det på morgonen).

Om det är något som är oavslutat men som inte gör att jag tänker på det då och då - ja då är det mentalt avslutat och inget problem.

Har jag för mycket historiskt oavslutat blir det svårt att lägga full kraft på det jag ska göra här och just nu!

Därför har vi mycket att vinna genom att välja ut några oavslutade saker och göra avslut. Det handlar om att plocka de lågt hängande frukterna... (det vill säga - det som är lätt att avsluta) 


Annorlunda lästips: Rensa i röran med feng shui : det enkla sättet att skapa ordning och harmoni i ditt hem av Karen Kingston


Klicka på bilden för att skriva u

Frågor?  Ring 070 726 7010 eller maila stefan.gunnarsson@feedbackakademin.se